(fotó: Index)

Én azt szeretném, ha hamar fény derülne az igazságra. Fölteszem, hogy az ügyészség és a rendőrség szintén elolvassa a Magyar Nemzet interjút, és hamar meg tudnak győződni arról, hogy igaz, vagy nem ami benne van! – mondta Lendvai Ildikó, a szocialista párt elnöke. Lufi. Durrant egy nagyot, majd elenyészet. Ennyit ér a pártelnök véleménye. Hiszen ha komolyan gondolná, amit mond, felszólítaná, de legalábbis megkérné Hagyó Miklós párttársát, hogy mondjon le mentelmi jogáról. Tény: a választásig már nincs országgyűlés. Bár rendkívüli ülés talán lehete, és azon meg lehetne oldani. Csak össze kéne hívni... Máskülönben hogyan is derülhetne ki idejekorán az igazság?!

(Fotó: metropol)

Nem. Lendvai nem akarja tudni az igazságot. Egyelőre legalábbis. A választásokig biztos nem.  Egy biztos, a Magyar Szocialista Párt bűnösöket nem fog védeni - nem követjük azok példáját, akik gyanúsítottakat szeretnének kihozni a börtönből – teszi hozzá az elnök asszony. Hazugság. Egy részigazságot mégis tartalmaz: valóban nem akarnak gyanúsítottakat kihozni a börtönből; inkább mindent elkövetnek, hogy bűnös párttársaik be se kerüljenek oda…

 

A bejegyzés trackback címe:

https://polgariliberalisok.blog.hu/api/trackback/id/tr221818583

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása