Az egyik napilap arra vetemedett, hogy kiteregesse Vona Gábor (állítólagos!) félrelépését. A lap nem átall pikáns, szaftos részleteket is közölni a Jobbik vezetőjének párttársával folytatott erotikus levelezéséből.

Kérdem én: mi közünk hozzá?!

Biztos, hogy ilyen eszközöket is be kell vetni mások lejáratására?!

Liberálisként, emberként talán joggal teszem fel a kérdést: a kampány valóban azt jelenti, hogy mindent szabad?!

És liberálisként meg is válaszolom: nem!

 

Nem szabad mindent! Vagy képzeljük el azt a helyzetet, hogy érkezik a válasz, és mostantól az összes politikus magánlevelezését feltörik, és mindenkiről mindent megtudunk. Akarunk mindent tudni? Remélem nem. Én biztos nem!

 

Maradjunk a pártprogramoknál!

Hagyjuk békén az ellenfél magánéletét!

Ne menjünk le kutyába!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://polgariliberalisok.blog.hu/api/trackback/id/tr871823796

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

AdamT · http://durva.blog.hu 2010.03.09. 15:16:31

Esendő az ember. :)

Alapvetően a magánéletbe turkálni nem szép dolog. Sőt, minden olyat nyilvánosságra hozni, amit valaki nem a nyilvánosságnak szánt elég necces.

De volt már ilyen. Például Őszöd. Senki sem foglalkozott vele, hogy ki és hogyan szivárogtatta ki, mindenki a nyers tényekkel volt elfoglalva. Lehet mondani, hogy Gyurcsány az ország dolgairól beszélt, míg ebben az esetben Vona magánéletéről van szó. Persze. De a lényeg nem ez, hanem az, hogy egy ilyen "kiszivárgás" után másképp nézünk az ember fiára.

Ász-Király 2010.03.09. 15:29:36

@AdamT: Azért a párhuzam erősen sántít. Az őszödi beszéd rólunk szólt, még ha nem is hozzánk! Igenis jogunk volt hozzá, hogy megtudjuk! Ha igaz a történet (Vona), mindenképp elítélendő, de ennek boncolgatásába direkt nem mennék bele, mert félrevisz. A lényeg, hogy ez a "leleplező" kampány nehogy valaminek a kezdete legyen...

Muster Mark 2010.03.24. 03:27:51

Hát én ugyan jobbikos vagyok, de tetszik, hogy komolyan veszed a liberalizmust... bár az szdsz is így tett volna... egyrészt még léteznének, másrészt nem hoztak volna katasztrófát Magyarországra.

Sajnos amit viszont nem hiszek az az, hogy az LMP, ha hatalom közelébe kerül, nem válik majd egy új SZDSZ-szé. Ezt nem hiszem. Az SZDSZ is tapsolt a békés tüntetőket (is) viperával verő, szemkilövő rendőröknek, ha azok a tüntetők a saját hatalmukat veszélyeztették.

Én úgy gondolom, hogy az LMP is el fog jutni ide, ha eljut a hatalomig. Ne legyen igazam!

Ez emberarcú liberalizmus nem lenne annyira ellenség, mint az szdsz volt. Az nem volt emberarcú... ti még lehettek, bizonyítsatok.

Ász-Király 2010.03.24. 13:58:22

@Muster Mark: Sajnos nem arról van szó szerintem, hogy az LMP idővel olyanná válhat, mint az SZDSZ! Ők már most olyanok. Másképp fogalmazva: az LMP az SZDSZ álruhája.
Ezt elégeltük meg! Ezért hoztuk létre a Polgári Liberális Szövetséget! Igyekszünk majd bizonyítani... ;)

obulus 2010.03.26. 22:33:50

@Ász-Király:
Az LMP kapitalizmus ellenes, tele balos alakokkal. Köze nincs az SZDSZ-hez.
Az SZDSZ az ezredfordulóig, egy nagyon jó irányultságú párt volt.
süti beállítások módosítása