BKV-s kleptománia

2010.03.24. 22:14

Az immár menetrendszerűen megjelenő BKV-s leleplező interjúból nem hajmeresztő dolgok derültek ki, hanem az nyert igazolást, amit mindig is tudtunk. Pofátlan kleptománia.

Kép: deviantart

Nincs igaza az okoskodó, a szigorúan leszögező, a történelmi szükségszerűségekhez (rögvalósághoz) kérlehetetlenül igazodó, közgazdasági függvényekben utazó véleményformálóknak: nem a pártfinanszírozásról van szó egyedül, hanem egyes párttagok jólétéről is. Egy maffiáról van szó, amely abban volt érdekelt, hogy hülyék legyenek az állampolgárok, mivel hülyének nézték őket - nem akartak mellényúlni. A hazugság, a szemforgatás és a grandiózus lenyúlás mesterei hülyének nézték aki nem volt benne a buliban. Aki kimaradt, azt tovább hülyítették nyakrafőre, médiával, okostojás kérdezőkkel (Darth Vader magyar hangja), cigányos mulatósműsorral, Anyátok Közttel. Nem csoda ha egyre primitívebb módon ment a lenyúlás. Ezek az emberek személyesen voltak érdekeltek az ország kudarcában, mivel addig tudtak pancsolni a dagványban, amíg egy  rokkant nemzettel állnak szemben. Emlékszem, amikor kb. 10 évvel ezelőtt a Heti Hetesben az volt a téma, hogy Magyarország egy jelentős sporteseményt akar rendezni. Jött a leszólás, az ugyanmár, a jajjhagyjukmár, ez nekünk úgyse menne. Darth Vader magyar hangja pedig benyomta az öblös poént: na persze, a Párizs-Dakar rallit megrendezzük a hűvösvölgyi Nagyréten.

A hűvösvölgyi Nagyréten nem volt ralliverseny, de egy Budapest-Bamako túrné azért működik.

A BKV mellett még éppcsak felbukkant a MÁV, a Volán, a Honvédség. És ez még a csak a sor eleje, korlátlanul folytatható: Daimler botrány, román hamisparfümbotrány és slusszpoénként Veszprém városa, amely szinte gépjármű ügyintézők nélkül maradt, mert lekapcsolták őket.

Nyilván lesz korrupció Fidesz kétharmaddal is, de ez a közösség kudarcára építő pofátlan szabadrablás valószínűleg véget ér három hét múlva.

Törvényes büntetés ide vagy oda, nekem valahogy Thomas Jefferson mondása jut eszembe: a szabadság fáját néha vérrel kell meglocsolni. Hja, tetszettünk volna...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://polgariliberalisok.blog.hu/api/trackback/id/tr611866452

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

AdamT · http://durva.blog.hu 2010.03.25. 08:25:23

Az a baj, hogy ezek a szarháziak egyrészről szétlopták az országot, másrészről viszont felhergelték a tömegeket. Tehát nemcsak lerombolták és szétlopták az országot, de még a lehetőségét is elvették a békességnek. Ha nem lettek volna ennyire gátlástalanok, akkor a Jobbik 2-3%-on állna.

Ász-Király 2010.03.25. 12:05:02

Botrány az egész úgy ahogy van. Nagyon drukkolok, hogy ne csak a törpe-strómanok legyenek felelősségre vonva! Hanem vezető politikusok is! Ezzel adhatnának egy téglát a politikusok presztízsének újjáépítéséhez. (Bocs a ragacsos álköltői megfogalmazásért!) ;)

Provokatív Polgár 2010.03.25. 23:10:50

Sajnos az utódpárti és az ultralib garnitúra arról is tehet, hogy a radikális, néhol szélsőséges, de biztosan nem intelligens Jobbik nőtt fel, ahelyett, hogy a Fidesz és az LMP mellett lenne egy intelligens, radikális pártunk is. Mint a lengyeleknél... Ott van kínálat: választhatsz a - most éppen - legerősebb liberális konzervatív Tusk és a K. ikrek radikáljobbos és intelligens pártja között.
Amúgy Hagyó már szedi a nyugtatókat. Ez jó jel...

obulus 2010.03.28. 17:40:25

@Provokatív Polgár:
A Kaczyński ikrek pártja a PiS, inkább a Csurka féle MIÉP-hez hasonlít, mintsem a Jobbikhoz, azonban annál hitelesebbek, mivel a Kaczyński-fivérek felmenői aktívan részt vettek az ellenállásban a náci uralom idején, ők maguk pedig az 1989 előtti ellenzéki mozgalom fontos szereplői voltak.
süti beállítások módosítása