Folytatódik a holokauszt-biznisz?

 

Igazán itt lenne az ideje, hogy pertársaságokba tömörülve bepereljük az orosz izzógyárakat, és milliárdokat követeljünk tőlük! Hogy miért?! Magától értetdőik: nyilván hozzájárultak ahhoz, hogy letörjék az '56-os magyar forradalmat. Hiszen az általuk gyártott izzókkal világítottak azokban a gumigyárakban, ahol a szovjet teherautók autógumijai készültek, amikkel az izsevszki fegyvergyárból szállították azokat a géppisztolyokat, amelyekkel ránk támadott a Vörös Hadsereg. Tehát ide nekünk a milliárdokat MOST!!! Talán rendbe is jönne az ország. Követeljük, hogy az orosz izzógyártók azonnal vállalják át Magyarország államadósságát!

 

Ha ezt bárki viccesnek találja, akkor hogyan gondolkozik erről (ami viszont a rideg valóság!):

 

"A MÁV elleni kártérítési perhez kapcsolódva csütörtökön újabb keresetet nyújtott be Chicagóban a magyarországi holokauszt áldozatainak és örököseinek egy csoportja, ezúttal több - köztük magyarországi - bank ellen. A Magyar Nemzeti Bank, az Erste Group Bank, a MKB Bayerische Landesbank, az OTP Bank és a Creditanstalt bank elleni gyűjtőkereset szerint az alperesek vagy elődeik részt vettek a népirtásban, bűnrészesek voltak benne, és felbujtottak rá azáltal, hogy kifosztották a zsidó áldozatokat, eltulajdonították a náluk őrzött vagyont."
(168 óra online)

TRAGIKUMIKUS!

A bejegyzés trackback címe:

https://polgariliberalisok.blog.hu/api/trackback/id/tr921876039

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Előkerült egy, a költségvetésből hiányzó 4 milliárd forint 2010.03.30. 15:34:15

Először gondolni sem mertem volna, hogy Magyarországon rászoruló és rászoruló között is különbséget tesznek, különösen nem ilyen aljas módon. Egy rövid, tömör „B” (mint Bicskanyitogató) kategóriás cikk következik. 2007-et írunk, két éve ke...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

AdamT · http://durva.blog.hu 2010.03.28. 22:53:23

Én a mongól lótápgyártókat perlem a tatárjárás miatt. De az izzógyár is jó ötlet.

Ja és pert kezdeményezek magam ellen is holokauszt-tagadásért. Megsértettem magam.

obulus 2010.03.29. 10:42:35

A MÁV elleni pert hülyeségnek tartom, viszont a bankok elleni per az jogos lehet, ugyanis a rájuk bízott értékekkel minden körülmény ellenére el kell tudniuk számolni. Azt az örökösöknek, vagy a bíróságok által megállapított kedvezményezetteknek ki kell adni.
süti beállítások módosítása