A nem túl magyarosan csengő, Electro World névre keresztelt, elektronikai berendezések forgalmazásával foglalkozó kiskereskedelmi üzletlánc fura kampányba kezdett húsvét közeledtével. Az egész fővárost ellepő óriásplakátokon a "Piros tojás helyett" felirat mellett kenyérpirítót, játékkonzolt és egyéb egyébként hasznos termékeket reklámoznak. Azon tűnődöm, hogy karácsony közeledtével pár multi arra fog minket bíztatni, hogy karácsonyfa helyett inkább ővtáskát vegyünk? Vagy mikuláskor hagyd a csizmapucolást, inkább gyere el a fedett wellness fürdőbe? Szerintem vannak olyan hagyományok, amelyeket ha nem is mindenki ápol, ellenük beszélni nem szerencsés, hiszen ilyenkor joggal merül fel az emberben: a multik tényleg igyekeznek mindent lerombolni, ami hagyomány.

A bejegyzés trackback címe:

https://polgariliberalisok.blog.hu/api/trackback/id/tr791873590

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ász-Király 2010.03.28. 15:31:51

Ez valami elképesztő!!! Ezennel a húsvéti időszakra bojkottot hirdetek az ElektroWorld ellen! Tessék csatlakozni!!!!!!!!!!!!

obulus 2010.03.28. 17:23:02

@Ász-Király:
Nagyon helyes,bojkottáljuk az ElektroWorld-t, húsvétkor ne vegyünk ott hímes tojást.
süti beállítások módosítása