Tecső, az új sztárgyár

2010.03.25. 12:52

Tőlünk nyugatabbra egyre kevésbé szükséges tehetségkutató műsorokat készíteni, ugyanis a közösségi videómegosztókon mindenki megmutathatja, hogy mit tud. Aztán jön a gerilla marketing, szólni barátoknak, rokonoknak, a látogatottság pedig folyamatosan nő. Ez kicsit olyan, mint a blog. Van olyan hivatásos újságíró, akinek cikkeit kevesebben olvassák, mint egy hobbiblogger véleményét. Visszatérve az eredeti témára... Szóval sok tehetséges embert tesz naggyá a világ legnagyobb videómegosztója, a youtube. Szemezgetés. 

 GNR - Sweet child o' mine otthoni előadásban

 

Kevin Lien - Paparazzi (Lady Gaga után) 

 

Ez pedig egy igazi csapatmunka

 

A bejegyzés trackback címe:

https://polgariliberalisok.blog.hu/api/trackback/id/tr381867567

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Provokatív Polgár 2010.03.25. 23:05:30

Alap...

"Van olyan hivatásos újságíró, akinek cikkeit kevesebben olvassák, mint egy hobbiblogger véleményét." Nos, nem is kevés az ilyen eset. Egyre több. Ami persze jó, de azért a tapasztalt, profi újságíróknak sem kéne kihalniuk pár évtizeden belül...
süti beállítások módosítása